Xhelil Gjinovci nga Skenderaji ka nevojë për ndihmën tuaj

Xhelil Gjinovci nga Skenderaji ka nevojë për ndihmën tuaj

SHARE

Xhelil Gjinovci nga Komuna e Skenderajit ka nevojë për ndihmën tuaj. Atij I është përkeqësuar shikimi dhe ka nevojë për mjekim jashtë vendit.

54 vjecari nga Makerrmali  duhet t’i nënshtrohet operacionit urgjent në vlerë prej 12 mijë euro e që familja nuk ka mundësi të siguroj të hollat.

Familjarët kanë bërë apel për ndihmë.

Vullnetmirët mund ta ndihmojnë këtë familje në llogarinë : 1161675215000108 ose në numrin e telefonit 044278374