Vizitë dyditore e kreut të NATO-s, Jens Stoltenberg në Maqedoni

Vizitë dyditore e kreut të NATO-s, Jens Stoltenberg në Maqedoni

SHARE

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ditën e martë dhe të mërkurë, 17 dhe 18 janar do të qëndrojë për vizitë dyditore në Republikën e Maqedonisë.

Në suaza të vizitës së tij, Stoltenberg do të realizojë takime me kreun e udhëheqësisë shtetërore, me ministra, si dhe me disa nga kryetarët e partive politike.

Gjatë kësaj vizite është paraparë edhe konferencë e përbashkët për shtyp e Sekreatarit të pëgjithshëm të NATO-s dhe kryeministrit të Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev, ditën e enjte, 18 janar në ora 16 në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë.