Tomë Gashi: Peticioni për Specialen, i vonshëm dhe pa efekt (Video)

Tomë Gashi: Peticioni për Specialen, i vonshëm dhe pa efekt (Video)

SHARE

Avokati, Tomë Gashi, nismën për peticion nga ana e organizatave të dala nga lufta, e sheh si politike dhe vetëm sa për shosh mediatik.

Ai thotë, se një nisëm e tillë është dashtë të bëhet me herët, dhe tashmë është vonë për këtë.

Gashi, nuk sheh se diçka e tillë, do të kishte efekt, pasi që duhet ndryshime kushtetuese dhe për këtë, Lista Serbe nuk do të ipte votë pro.

Me 10 mijë nënshkrime, Organizatat e Luftës së UCK-së, pretendojnë që ta rikthejë Ligjin për Gjykatën Speciale në Kuvendin e Kosovës, për ta ndryshuar ligjin që gjykon vetëm shqiptarët por jo edhe serbët./RTV D