Tirana ndezë dritat festive të fundvitit, duket madhështore

Tirana ndezë dritat festive të fundvitit, duket madhështore

SHARE

Meqë jemi në fund të vitit, të gjithë qytetet nëpër botë kanë filluar përgatitjet për festat që zbukurojnë sheshet dhe ofrojnë kënaqësi të shumë personave që vizitojnë ato.

Ndezja e driatave është ndër momentet më interesante dhe të këndshme, në këtë pjesë të vitit, ku i paraprijnë Krishlindjeve dhe Vitit të Ri, gjë të cilën e kanë bërë shumë qytete nëpër botë, ndër to edhe qyteti i bukur shqiptar, Tirana, shkruan Gazeta Metro

Kryebashkiaku i Tiranës, Erjon Veliaj ka ndezur dritat në sheshin kryesor në Tiranë, sheshin Skënderbej, ku zbukurimi i kësaj pjese duket madhështore.

Atmosfera e festave të fundvitit i ka dhënë një dimension tjetër Tiranës. Rrugët e kryeqytetit me llabat me ngjyra e kanë bërë kryeqytetin e Shqipërisë një vend të dashur për syrin e turistët.