Të dënuarit pa faj në rastin ”Monstra” tregojnë tmerrin në burgje (Video)

Të dënuarit pa faj në rastin ”Monstra” tregojnë tmerrin në burgje (Video)

SHARE
Sami Luta, Haki Aziri dhe Agim Ismailoviq kanë treguar për TV Shenja se çfarë maltretimi kanë vuajtur në burgjet e Maqedonisë për një akuzë që as që e kanë bërë.

Haki Aziri ka treguar edhe se në burg ka përgatitur edhe vrasjen e tij.

Ismailoviq ka treguar të gjithë procesin që nga arrestimi e deri në ditën e lirimit.

Sami Luta ka thënë se nuk e di as edhe pse ka qëndruar në burg për pesë vite.