Shpend Ahmeti ia largon  borën edhe komunës së Kamenicës

Shpend Ahmeti ia largon  borën edhe komunës së Kamenicës

SHARE

 

Reshjet e mëdha të borës që ranë në Kosovë gjatë javës së kaluar kanë lënë të bllokuara shumë qytete e fshatra kosovare, transmeton Gazeta Monitor.

Ndër ta është edhe fshati Sfircë i komunës së Kamenicës. E për t’i dalë në ndihmë këtij fshati është angazhuar komuna e Prishtinës.

Ekipet e emergjencës kanë shkuar sot në këtë fshatë dhe e kanë larguar borën.