Qeveria sot merr vendim për ndarjen e mjeteve financiare për 10 vjetorin...

Qeveria sot merr vendim për ndarjen e mjeteve financiare për 10 vjetorin e Pavarësisë

SHARE

Qeveria e Kosovës pritet të mbajë mbledhjen e saj të radhës, duke filluar nga ora 15:00.

Në mbledhjen e 29 të kësaj Qeverie pritet të shqyrtohet edhe propozim-vendimi për ndarjen e mjeteve financiare për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Me ndarjen këtyre mjeteve financiare pritet të mbulohet edhe ardhja e këngëtarës shqiptare me famë botërore, Rita Ora në Kosovë.

Përveç kësaj, në këtë mbledhje pritet të shqyrtohet edhe ndryshimi dhe plotësimi i Ligjit për Statistikat Zyrtare të Republikës së Kosovës.

Më poshtë gjeni edhe pikat tjera të rendit të ditës:

Sponsored by Revcontent

You May Like