Ndotja në Maqedoni, për momentin Shkupi dhe Kumanova me nivel më të...

Ndotja në Maqedoni, për momentin Shkupi dhe Kumanova me nivel më të lartë

SHARE

Për momentin ndotje të më madhe ka në Shkup dhe Kumanovë.Kjo është reflektuar në informacionin e publikuar në faqen e internetit të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor.

Ndotje të lartë ka edhe në Koçan, kurse ndotje mesatare ka në Manastri, Kavadar dhe Kërçovë.

Sonte ndotje të ulët të ajrit ka në Tetovë, Veles dhe Dibër.

Kompetentët tanimë kanë publikuar se do të ndërmarrin masa që të ulet ndotja e ajrit.