Mrekullia e natyrës kosovare, Ujëvara e ngrirë e Mirushës (Foto)

Mrekullia e natyrës kosovare, Ujëvara e ngrirë e Mirushës (Foto)

SHARE
Ujëvara e Mirushës është bërë atraksion për turistët. Edhe pse zakonisht kjo ujëvarë vizitohet gjatë pranverës dhe verës, temperaturat e ulëta kanë ndikuar që vizita të ketë edhe në dimër.

Pas temperaturave deri në -24 gradë celsius, Ujëvara e Mirushës është ngrirë e tëra.

Ka qenë edhe televizioni i njohur kanadez që në raportimin për temperatura e ulëta në Evropës, pamjet kryesore i ka paraqitur nga Mirusha, shkruan lajmi.net.

Kameramani dhe fotografi, Jeton Sopa, ka realizuar një set fantastik të fotografive nga kjo ujëvarë.

mirusha1mirusha2mirusha3mirusha4mirusha5mirusha6mirusha7mirusha8