Lirjon Zenelaj vjen fuqishëm me ‘Ani bre ani’ (VIDEO)

Lirjon Zenelaj vjen fuqishëm me ‘Ani bre ani’ (VIDEO)

SHARE

Këngëtari Lirjon Zenelaj ka lansuar këngën ë tij të re “Ani bre Ani”

Zënelaj këngën e ka realizuar nga Produced by Emracom

Muzika: Nurtel

Ka vetëm 5 dit që është publikuar, ndërkaq kënga ka marrë “dheun”nga  klikimet.  Këngëtari ka edhe shumë këngë të tjera në ‘cover’.

Përpos klikimeve në kanalin Youtube, tashmë ky projekt muzikor ka filluar që të kërkohet edhe në radio dhe televizionet tona

“Ani bre Ani” mbi 278 mijë klikime, shkruan Gazeta Monitor.