KQZ miraton rekomandimin për zëvendësimin e deputetëve të Kuvendit të Kosovë

KQZ miraton rekomandimin për zëvendësimin e deputetëve të Kuvendit të Kosovë

SHARE

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban sot mbledhjen e radhës duke filluar nga ora 14:00.

Sipas njoftimit nga KQZ, në rend të ditës do të bëhet edhe shqyrtimi i rekomandimit për zëvendësimin e deputetëve të Kuvendit të Kosovës.
Ky është njoftimi i plotë:
Sot (e mërkurë, ora 14:00) Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhjen e radhës me këtë rend dite:
1. Hyrje – Znj. Valdete Daka, Kryesuese e mbledhjes së KQZ-së;
2. Raport i Këshillit për Çështje Ligjore:
– Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për zëvendësimin e deputetëve të Kuvendit të Kosovës.
3. Të ndryshme.