Kështu mund të zëvendësohen produktet Serbe (Foto)

Kështu mund të zëvendësohen produktet Serbe (Foto)

SHARE

Gjithnjë bëhet thirrje për konsumimin e produkteve vendore dhe jo ato të huaja e në veçanti atyre serbe.

Tani  që jemi  afër  dhjetë vjetorit të  pavarësisë së Kosovës ka filluar të qarkulloj një llojë fushate në rrjetet sociale përmes disa fotove ku i thuhet stop produkteve Serbe, shkruan Gazeta Monitor.

Përmes kësaj kampanje kërkohet nga qytetarët Kosovës që ta ndalin konsumimin e produkteve të huaja e veçmas atyre serbe, ku që nga pas lufta qytetarët e Kosovës janë mësuar duke konsumuar në mënyrë masive produktet serbe, kjo për faktin se prania e tyre në treg është shumë e madhe, ndërsa edhe çmimi më i ulët./Gazeta Monitor