Këngëtarja Justine Skye ‘shokon’ publikun në finalen e NBA, thyen rregullat gjatë...

Këngëtarja Justine Skye ‘shokon’ publikun në finalen e NBA, thyen rregullat gjatë interpretimit të himnit (Video)

SHARE

Ajo ka qenë e ftuar për të kënduar himin e Amerikës para ndeshjes së NBA, të zhvilluar mes New Jerseyt dhe Orlando Magic.

Interpretimi ishte fantastik deri në momentin që këngëtarja bëri atë që nuk pritej.

Skye ka thyer rregullat etike të këndimit, teksa është ulur në gjunjë gjatë interpretimit të himnit shtetëror.

Në një shpjegim të dhënë më pas, këngëtarja tregoi se këtë e ka bërë në shenjë proteste ndaj diskriminimit racial dhe dhunës policore.

Sido që të jetë, shkelja e kësaj rregulle ka shkaktuar pakënaqësi te shumë ndjekës të ndeshjes.