Haradinaj zgjidhet Kryeministër

Haradinaj zgjidhet Kryeministër

SHARE

Kuvendi i Republikës së Kosovës i ka dhënë besimin të mandatarit për kyesministër Ramush Haradina që për katër vjetët e ardhshme të udhëheq me Qeverinë e Republikës së Kosovës. Haradinaj, raporton Gazeta Monitor

Me 61 vota dhe një apstenim  Kuvendi voton qeverinë e Kosovës/Gazeta Monitor