E dhimbshme: Nga acari ngrinë kali (Video)

E dhimbshme: Nga acari ngrinë kali (Video)

SHARE

Ditëve të fundit kemi parë disa raste kur nga temperaturat e ulëta janë ngrirë kafshët.

Në Kosovë para dy ditësh i kemi parë videot ku janë ngrirë një qen dhe një dhelpër, por në Kanada një kali është ngrirë nga të ftohtit, shkruan Gazeta Monitor.