Chris Brown dhe Rihanna kalojnë natën në… (Foto)

Chris Brown dhe Rihanna kalojnë natën në… (Foto)

SHARE
Kanë qenë të dy në një klub nate.

E pyetja që u bë në gjithë mediet botërore, ishte se a u takuan mes vete Chris Brown dhe Rihanna, shkruan lajmi.net

Ndonëse lidhja e tyre ka kohë që ka përfunduar, fati i ‘bashkoi’ përsëri  në një vend një nga ish çiftet më të përfolura në botë.

Mirëpo, e veçanta e kësaj është se Chris ishte bashkë me të dashurën e tij Krista Santiago.

E nëse do takoheshin aty do ndodhte një ‘luftë’ mes femrash.

atanbapun