Çfarë mendojnë shqiptarët se është “11 janari” (Video)

Çfarë mendojnë shqiptarët se është “11 janari” (Video)

SHARE

Në 11 janar 1946 Shqipëria u shpall republikë popullore.

 Por festa, dikur zyrtare dhe e rëndësishme, sot është thuajse e panjohur sidomos nga të rinjtë.

“Stop” sjell një video të rrallë të festimit të 3 vjetorit të republikës popullore. Kryeministri Rama vuri sot pllakën e parë të bulevardit të ri të Tiranës, pasuar nga kryebashkiaku Veliaj, që vuri të dytën.

Saimiri dhe Genti kanë siguruar pllakën e tretë, që vjen enkas nga Tropoja.Më pas, një video e disa të rinjve, që hapin vetë rrugën e mbuluar nga bora e ngricat.