Tech/Kino

Tech/Kino

Mustang, makina më e kërkuar sportive në Evropë

Modeli sportiv i Fordit, Mustang, ka dominuar në tregun evropian në tremujorin e parë të këtij viti. Modeli Ford Mustang ka vazhduar me sukseset në...

Zbuloni gjithë miqtë që ju kanë fshirë nga Facebook

Jetojmë në një kohë ku kapitali social matet nga numri i njerëzve me të cilët ke kontakt online, kështu është në natyrën e njeriut...

Kërkimi i temave të nxehta në Facebook tashmë edhe më i...

Kjo eksperiencë do të zëvendësohet me një karousel i cili padyshim bën më mirë në ofrimin e opsioneve të ndryshme rreth mbulueshmërisë së një...

Ndryshojnë emojit në Android (Foto)

Google ka njoftuar se do të ndryshojnë emojit në Android.  Gjatë javës së ardhshme pritet të vije versioni i ri i simboleve që do të...

Zbuloni gjithë miqtë që ju kanë fshirë nga Facebook

Jetojmë në një kohë ku kapitali social matet nga numri i njerëzve me të cilët ke kontakt online, kështu është në natyrën e njeriut...

Facebook-u dhe gjuha e urrejtjes

Problemi i rregullave të Facebook-ut ndaj gjuhës së urrejtjes lidhet edhe me faktin se në vende të ndryshme ekzistojnë rregulla dhe ligje të ndryshme. Një...

Windows Phone me funksione të reja

Windows Phone shpesh është përshkruar si platformë e vdekur kryesisht për shkak të strategjisë së Microsoft që të mos prononcohen lidhur me planet e...

Gara mes veturës dhe aeroplanit për akrobacione (Video)

Kohëve të fundit, prodhuesit e makinave kanë bërë reklama duke i vënë modelet më të mira në garën e shpejtësisë me aeroplan. Lamborghini Aventador S...

Snapchat me mundësi të re, provojeni që tani (Video)

Snapchat e ka lansuar që tani mundësinë e re. Funksioni i ri ka të bëjë me krijimin e stickersave për ngjarje të mëdha, si...

Twitter së shpejti me pagesë?

Twitter që nga themelimi ka qenë gjithmonë pa pagesë, por tash kompania po tenton të gjejë mënyra të reja për realizimin e të hyrave. Rrjeti...

Turqi: Prokuroria lëshon urdhërarrest për 139 nëpunës

Në kuadër të vazhdimit të hetimeve ndaj organizatës terroriste FETO, Prokuroria në Ankara ka dhënë urdhër arreste për 139 nëpunës të dikurshëm dhe aktual...