A e dini se...

A e dini se...

Produktet kozmetike që nuk na duhen asgjë, por ne vazhdojmë t’i...

Toniku paraqet thjeshtë harxhim të parave kot, mendon dermatologu Leslie Baumann. Tonikët janë shpikur për shkak se preparatet për pastrimin e fytyrës linin një gjurmë...

Njeriu tërheq avionin luftarak me organet gjenitale

Një artist luftarak i cili ka tërhequr shtatë makina me penisin e tij, është bërë mbajtësi i një rekordi të ri botëror, duke tërhequr...

Belbëzimi tek fëmijët- Ja kur duhet të shqetësoheni

Shumë fëmijë të vegjël kalojnë përmes kësaj faze në mes të moshës 2 dhe 5 vjec, kur belbëzojnë duke përsëritur disa rrokje , fjalë...

7 shenja që tregojnë se ju duhet frizurë e re!

Frizura juaj ka qenë ideale herën e fundit kur keni dalë nga parukeri. Por, me kalimin e kohës, flokët tuaja e humbin formën, nuk...

Përse kam marramendje?

Marramendja është një prej simptomave me konfuze të pacientit që shkakton frikë, pothuajse gjithmonë. Marramendja, nënkupton halucinacionin e lëvizjes , është ndjesi e humbjes...

Shqetësimi i tepërt pengon shijimin e prindërimit!

Nëse shqetësoheni shumë për fëmijët tuaj do të thotë që dhe ju jeni si gjithë prindërit e tjerë, por duke bërtitur “Kujdes!” nuk është...

Bëjeni këtë maskë çdo mëngjes dhe do të dukeni shumë më...

Ndërsa mendjet më të mira në shkencë dhe mjekësi janë duke punuar shumë për të shpikur metoda të reja për zgjatjen e jetës sonë,...

Motoçiklistit ia merr era 1500 euro

Një motoçiklist 36-vjeçar ka humbur 1.500 euro derisa po ngiste motoçikletën e tij në një rrugë në jug të Gjermanisë, kur paratë nga qesja...

Kafsha shtiret si e ngordhur për të mbijetuar (VIDEO)

Ju mund të keni dëgjuar për konceptin darvinian të “mbijetesës së më të fortit”, por në ditët e sotme, duhet të jeni jo vetëm...

Si mund ta shëroni diabetin vetëm me vezë të ziera?

Diabeti është një nga sëmundjet më të shpeshta të ditëve moderne. Shprehitë e të ushqyerit dhe mënyra e jetesës kanë një rol shumë të madh...

Sa zgjatë një ditë agjërimi nepër vende të ndryshme të botës?

Para 3 ditësh kemi hyrë në muajin e shenjtë të Ramazanit sipas besimit islam dhe në vendin tonë një ditë agjërimi zgjatë rreth 17...