Bora e parë në Tiranë, ja si argëtohen vipat (Foto)

Bora e parë në Tiranë, ja si argëtohen vipat (Foto)

SHARE

Reshjet e para të borës në Tiranë janë pritur me mjaft entuziazëm nga qytetarët e Kryeqytetit dhe jo vetëm.

Që prej vitit 1985 nuk ishin regjistruar reshje kaq të dendura në Tiranë. Por edhe personazhet e njohura në Shqipëri kanë publikuar foto dhe video të ndryshme nga bora në Tiranë. Gazeta Express ju sjell disa prej tyre.