​Ndërpritet ndeshja ndërmjet KB Trepçës dhe KB Pejës

​Ndërpritet ndeshja ndërmjet KB Trepçës dhe KB Pejës

SHARE

Është ndërprerë ndeshja ndërmjet KB Trepçës dhe KB Pejës në Ligën Ballkanike

Gjyqtarët e takimit ndërmjet KB Trepçës dhe KB Pejës kanë vendosur që të zbrazin sallën, për shkak të sjelljeve jo të mira të tifozëve vendës.

Kjo ka bërë që ndeshja të ndërpritet përkohësisht, deri sa nga tribunat të largohen tifozët.